Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Burde du overveje økonomisk outsourcing?

Økonomisk outsourcing er især tilegnet dig, som er selvstændig ejer af et mindre firma, det kunne være som restauratør, tømmer, mekaniker, blikkenslager eller andet håndarbejde, hvor I er få medarbejdere, der hovedsaligt varetager de mere praktiske opgaver i firmaet. Hvis kontorarbejde ikke er din foretrukne arbejdsopgave, og du egentlig hellere vil være en af de praktiske mænd i marken, er det klart en fordel for dig at outsource det økonomiske arbejde.

Burde du overveje økonomisk outsourcing?

Outsourcing af økonomiske opgaver

Ved outsourcing af opgaver menes der, at du hyrer et andet firma til at varetage de pågældende opgaver - i dette tilfælde er der tale om økonomi, herunder regnskab, udbetalinger af løn og bogholderi. I større firmaer er der mange arbejdsopgaver der hører under økonomi, og det er derfor naturligt at have en eller flere ansatte til at varetage disse opgaver. Men er du (med)ejer af et mindre firma, hvor økonomiske opgaver ikke kan dække en fuldtidsstilling, og hvor timerne aldrig kan blive helt faste, skal du hellere få en professionel udefra til at håndtere det. Her skal du ikke tænke på hvor mange arbejdstimer, der kan blive i måneden til den pågældende fagmand, men blot give opgaverne videre, og firmaet vil håndtere det. Du vil ikke miste overblik over dit firmas regnskab og løbende over- eller underskud, da du stadig vil kunne følge med i regnskaberne i samme grad som før og, hvis du ønsker, fastholde en hyppig dialog med din revisor.

Outsourcing af andre opgaver

Det er ikke unormalt for virksomheder at outsource forskellige opgaver - det er faktisk nærmere unormalt slet ikke at gøre det. Før større virksomheder vil outsourcing ofte bestå i produktionen, som de foretager i andre lande, hvor båden materialerne og arbejdskraften er billigere. Man kan også nøjes med blot at outsource visse dele af bestemte materialer og produktionen.